In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.
Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren.
|
|
In het weekend maken wij voor u onze beroemde filet americain op een speciale manier! Niet 1, 2 maar wel 3 soorten. Natuurlijk onze goud bekroonde filet americian naturel. Maar ook Carpaccio. Deze is met pesto, Parmezaan en pijnboompitten. Daarnaast ziet u onze filet speciaal. Met ei & ui.
De Filet Americain van Keurslager Peter Groot is met goud bekroond, en dat is niet zonder reden! De filet wordt door ons zelfgemaakt, en is gemaakt van Noord-Hollands rundvlees. De speciale kruidenmelange en de eigengemaakte saus, maken deze Filet Americain tot een echte delicatesse op uw brood, of op een toastje bij de borrel. U bent van harte welkom om eens te komen proeven.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau van LIVAR. Deze fricandeau braden wij zelf op de ouderwetse manier!
Heerlijk eigengemaakt pekelvlees, nog op ambachtelijke manier gezouten en gekookt. Hierdoor is onze pekelvlees sappig en smaakvol.
TIP Maak ook eens een broodje halfom!
Gemaakt van magere kippenborst, gekruid met een geheime melange van de lekkerste specerijen. Afggerild in de oven!
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek. Ons spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade. Daarna wordt het spek afgegrild in de oven. TIP: maak dit stukje vleeswaren ook eens warm!
Onze rosbief braden wij zelf op ouderwetse manier. En dat proeft u.